Client Brief

The Quadrant’s end-of-trip facility is a fully integrated zone that offers tenants an array of amenities including bike racks, lockers and change rooms in a comfortable and luxurious purpose-built space.

Located in the upper car park the area was split into 3 zones – bike storage, bathrooms & luxury amenities. The project offered tenants of the Quadrant a world-class facility and significant improvement in the well being of the Quadrant community. It also fitted in perfectly with the cycle plan of the City of Perth.

BuilderBuilt
BriefCreate an experiential end-of-trip destination with extensive facilities including secure bike storage; change rooms; showers and associated amenities
Project Length4 Months 2014
Value$75k
Key Material SuppliersLaminex
Location1 William Street – Perth CBD 6000.

Quadrant

Architect:   Woods Bagot

Our Solutions

The Quadrant’s end-of-trip facility is a fully integrated zone that offers tenants an array of amenities including bike racks, lockers and change rooms in a comfortable and luxurious purpose-built space.

Located on the upper car park the area was split into 3 zones – bike storage, bathrooms & luxury amenities. The project offered tenants of the Quadrant a world class facility and significant improvement in the well being of the Quadrant community. It also fitted in perfectly with the cycle plan of the City of Perth.

Subscribe to our Newsletter
Our Partners
Follow Us
© Copyright 2024 Cubispec  |  Privacy Policy